Företaget

  • Hasses Hyr och Maskin

Hasses Hyr & Maskin AB har varit verksam inom maskinuthyrning sedan 1976. Efter några år med kraftig expansion var det ett måste med nya och rymligare lokaler. De nya lokalerna invigdes i februari 1991 och omfattar 700 kvm. I dessa lokaler har Hasses Hyr & Maskin AB kunnat fullfölja kundernas önskemål även beträffande andra produkter. Vi säljer idag många ledande märkesvaror inom: Trädgårdsmaskiner, motorsågar, elhandverktyg, skydds- och arbetskläder, yrkes och skyddsskor. Vi har också en stor verkstad för branschens alla behov. Vi är verksamma i hela Roslagen från Forsmark i norr till Åkersberga i söder.

Hasses Hyr & Maskin AB är medlem i HYRESKEDJAN som är en rikstäckande maskinuthyrarförening. Vi finns representerade i hela Sverige från Helsingborg i söder till Luleå i norr, Vi har specialkunnande inom olika nischer när det gäller uthyrning av komprimeringsmaskiner, bergborrutrustning, maskiner för förädling av grus och betongprodukter, lift- och ställningsutrustning, betongbearbetningsmaskiner samt alla viktiga handverktyg osv...

Ett personligt ägaransvar bland våra medlemmar innebär ett starkt engagemang och målsättningen är att alltid upprätthålla högsta servicegrad för kunden. Vi vill att du som kund skall få en servad och fungerande maskin så att du kan genomföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Vi hoppas att du får glädje av vår webbsida och har du frågor så kontakta oss gärna så ska vi hjälpa dig på bästa sätt. Gör gärna ett besök hos oss. Vi förändrar ständigt i vårt sortiment så vi reserverar oss för eventuella produkt- och prisändringar.

Hans Jonsson med personal hälsar Dig välkommen!

Vårt produktutbud