STIHL - Motorsågar, Röjsågar mm

Dynamisk och innehållsrik webbsida med det senaste frånSTIHL!

Från och med i år så använder vi oss av Stihls innehållsrika och dynamiska webbkatalog för presentation av Stihls och Vikings produktsortiment. På så sätt så säkerställer vi att du som kund alltid har ett aktuellt och uppdaterat produktsortiment tillgängligt i din dator!

Klicka här för att komma till webbkatalogen!

STIHL har stil

Tyska STIHL (www.stihl.se) är något så ovanligt som en mänsklig jättekoncern. Det är världens största tillverkare av motorsågar och fortfarande ett familjeföretag där alla (nästan) känner alla.

Hos oss kommer du mest i kontakt med motorsågarna, som vi tycker är världens bästa. Men STIHL har en imponerande bredd på sortiment, från industridammsugare, högtryckstvättar och skogsutrustning till ett stort sortiment trädgårdsmaskiner (Vikingsortimentet). När det gäller motorsågar har faktiskt STIHL varit först med många av de funktioner och finesser (ex-vis motorsågskatalysatorn) som senare anammats av tillverkare här hemma! Vi har varit STIHL representanter i många problemfria år och fler lär det bli.

En röjsåg

En röjsåg har ett mycket brett användningsområde. Du får bort allt det som gräsklipparen inte kommer åt och dessutom sly, snår och mindre buskage. Till och med små, tunna träd kan gallras bort. En röjsåg används mycket till att röja på stora tomter och naturtomter, landskapsvård, röja pass inför jakten m.m.

Redan 1926

Visste du att STIHL tillverkade sin första motorsåg redan 1926 och att vi är världens mest sålda motorsågsmärke? Att välja rätt motorsåg är inte lätt. Det finns många olika märken och en uppsjö olika modeller. Varför skall du välja en STIHL och vilken? Mycket beror på vad du skall använda sågen till och hur ofta.

Kvalité

STIHL kvaliteten genomsyrar förstås också vårt högtrycksprogram med kallvattentvättar och våra våt- & torrdammsugare. Här hittar du allt från kompakta högtryckstvätten till stora, högeffektiva, professionella tvättar. STIHLs dammsugare suger både vått och torrt. Den största modellen har också en anslutning för elverktyg.

Vårt produktutbud